Psihologija dela

Konferenca o zavzetosti 2016

Zanimiva je misel, ki pravi, da mora človek v vsakem obdobju življenja poskrbeti, da je intenzivno osebno povezan vsaj z enim pozitivno usmerjenim človekom iz vsake generacije. V tem duhu napovedujemo letošnjo konferenco o zavzetosti v Sloveniji, ki nosi sporočilo, da je povezovanje in sodelovanje vzajemni interes vseh generacij. Zavedajoč se priložnosti, ki jih prinaša sobivanje generacij, se bomo soočili z izzivi medgeneracijskega sodelovanja in vodenja za doseganje zavzetosti posameznikov in uspešnosti organizacij.

unnamed

Mlajše in starejše generacije se torej v delovnem okolju dopolnjujemo, ne izključujemo. Na letošnji 3. konferenci o zavzetosti bodo zato razpravljali o iskanju zavzetosti skozi medgeneracijsko sodelovanje in vodenje različnih generacij.

Dogodek Slovenska kadrovska zveza (SKZ) organizira v sodelovanju sSlovenskim društvom za odnose z javnostmi (PRSS) in bo potekal 22. septembra 2016 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, ki je naš prijazni gostitelj in pokrovitelj.

Konferenca je brezplačna. Prijave sprejemajo na povezavi do zasedenosti mest. Člani SKZ in PRSS imajo prednost pri prijavi.

Podrobnejši program je na voljo na povezavi.

Vljudno vabljeni!