Prijava

Vabilo za vključitev v INTERVIZIJO v sekciji za psihologijo dela in organizacij

”Psiholog psihologu … podpora?
Da. Če hočemo.”

V Društvu psihologov Slovenije, natančneje v sekciji za psihologijo dela in organizacij so uspešno zaključili pilotni sklop intervizijskih srečanj za psihologe, ki delujejo na področju dela in organizacij.Uspešen zaključek je rodil nov zagon, zato ponovno razpisujejo možnost vključitve v intervizijo.

Intervizija je metoda učenja, v kateri majhna skupina kolegov s podobnega delovnega področja nudi supervizijo drug drugemu. Kolegi se skupaj ukvarjajo s proučevanjem in refleksijo svojih delovnih primerov. Delo bo potekalo v majhni skupini z največ 8 udeleženci. V roku 1 leta se bo zvrstilo 10 srečanj, ki bodo trajala po 2 uri.

V sekciji za psihologijo dela si želijo, da bi intervizija postala stalna praksa kolegialnega učenja med psihologi na področju dela in organizacij. Intervizijske skupine si želijo vzpostaviti v večih krajih po Sloveniji, zato naj vam ne bo ovira, če niste iz Ljubljane. Kar iniciativno k prijavi, če v interviziji vidite priložnost za svojo strokovno rast.

Intervizija je za člane Društva psihologov Slovenije brezplačna, za nečlane pa je cena 10 € na srečanje.

Za sodelovanje v interviziji boste prejeli potrdilo, ki vam lahko šteje kot dokazilo za stalno strokovno izpopolnjevanje za pridobitev ali podaljšanje Europsy certifikata.

Prijave zbira Blanka Tacer na e-naslovu blanka.tacer@skupinaprimera.si. Za dodatne informacije je dosegljiva na telefonu 030-998-276.

Rok za prijave: 30. junij 2017. Srečanja se pričnejo konec septembra.

Advertisements