Psihologija dela / Sodeluj v raziskavi

Vseslovenska raziskava o zavzetosti in pripravljenosti na prostovoljstvo – zagotovljena brezplačna povratna informacija!

Vabimo vas, da v mesecu marcu 2018 sodelujete v vseslovenski raziskavi o ZAVZETOSTI in pripravljenosti na prostovoljstvo (kot del družbene odgovornosti podjetja), ki jo izvajamo na Oddelku za psihologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani in v sodelovanju s Slovensko filantropijo. Ker se zavedamo, da so vaši zaposleni z rednim delom zelo obremenjeni, vam v zameno za sodelovanje ponujamo brezplačno povratno informacijo o delovni zavzetosti in dejavnikih, ki nanjo vplivajo.

DODANA VREDNOST ZA SODELUJOČE ORGANIZACIJE: Vsaki organizaciji, v kateri bo vprašalnik izpolnilo več kot 70% zaposlenih, bomo izdelali individualno poročilo, ki bo obsegalo grafično predstavitev rezultatov o delovnih zahtevah in virih v vašem delovnem okolju (raznolikost spretnosti, avtoriteta odločanja, psihološke zahteve dela, nezanesljivost zaposlitve, socialna podpora sodelavcev, socialna podpora nadrejenega), o delovni zavzetosti zaposlenih ter o njihovi pripravljenosti na prostovoljno delo.

Najprej izpolni direktor/lastnik/kadrovski strokovnjak ta vprašalnik (3 minute).

Nato pošljete enega izmed spodnjih vprašalnikov vsem zaposlenim:

  • Če se v organizaciji že ukvarjate s prostovoljnimi aktivnostmi (kot del družbene odgovornosti podjetja), potem pošljete zaposlenim ta vprašalnik (8-10 minut)
  • Če se v organizaciji še ne ukvarjate s prostovoljnimi aktivnostmi (kot del družbene odgovornosti podjetja), potem pošljete zaposlenim ta vprašalnik (8-10 minut)

Povratno informacijo boste aprila 2018 prejeli na e-naslov, ki nam ga bo direktor/lastnik/kadrovski strokovnjak napisal v izpolnjenem vprašalniku.

Že vnaprej iskrena hvala za sodelovanje!