Sodeluj v raziskavi

Upravljanje s talenti v vaši organizaciji – povabilo k sodelovanju za kadrovske strokovnjakinje in strokovnjake

Ker prihaja področje upravljanja s talenti čedalje bolj v ospredje in s tem odpira nove izzive, želita Eva Boštjančič in Zala Slana analizirati, kakšni so na tem področju TRENDI IN PRAKSE UPRAVLJANJA S TALENTI V SLOVENSKIH PODJETJIH. Pri tem pa bi vsekakor potrebovali vašo pomoč. 

Raziskava bo namreč potekala v obliki krajših pol urnih intervjujev na temo upravljanja s talenti (lahko osebno ali preko Skypa ali telefona). Glede časa in načina izvedbe intervjuja sta popolnoma prilagodljivi. Zbrane informacije pa bodo pred končno analizo popolnoma anonimizirane.

Tudi če upravljanje s talenti v vašem podjetju ni načrtovan proces, pa imate morda v podjetju bolj neformale prakse, s katerimi prepoznavate, delate in upravljate s svojimi zaposlenimi, bo pogovor z vami zelo koristen. Z znanstvenega vidika ju zanima prav vse, kar je povezano s procesom dela s talenti.

V primeru, da ste pripravljeni sodelovati, lahko pišete na eva.bostjancic@ff.uni-lj.si ali pokličete (041 356 268), da se dogovorite za datum in uro intervjuja.