HRM / Lastnosti trga dela / Prijava / Program / Psihologija dela / Sodeluj

Povabilo: Kadrovski šprint (študentski HR hekaton)

Delimo povabilo na dogodek “Študentski HR hekaton: Kadrovski šprint”. Več informacij o dogodku si preberite spodaj.OPIS DOGODKA:

Si kreativen_a? Rad_a rešuješ nove izzive? Potem je Kadrovski šprint, ki bo potekal 20. 11., pravi dogodek zate!

Kadrovski šprint je v letošnjem letu povezal tri študentska društva, z namenom ustvariti edinstven dogodek. Gre za študentski HR hekaton, kjer bodo sodelovali študentje psihologije, ekonomije ter kadrovskega managementa. Ugledna slovenska podjetja bodo predstavila izziv, s katerimi se srečujejo na področju zaposlovanja mladih, naloga študentov pa bo, da jim pomagajo najti čim bolj inovativno rešitev. Tema Kadrovskega šprinta je “Mladi in zaposlovanje”.

Za nagrado bodo zmagovalne ekipe prejele 400€ in referenčno pismo. Čeprav gre za “tekmovanje, je glavni namen mreženje oz. navezovanje stikov tako s študenti kot predstavniki podjetij.

Več o dogodku si preberite na spletni strani organizatorja: https://psihologijadela.com/2019/07/09/hekaton-hekaton/ ali na njihovem FB profilu: https://www.facebook.com/events/2392879350928644/.

Tokrat torej ne bomo tekli z nogami, ampak z možgani! Zberi ekipo, predstavi ideje in se vidimo na štartu edinstvenega študentskega HR hekatona – Kadrovski šprint. Prijave se odprejo 25. 10. 2019.

hekaton
ORGANIZATORJI:
Društvo Študentov Kadrovskega Menedžmenta – DŠKM, Fakulteta za družbene vede
Društvo študentov psihologije Slovenije DŠPS, Filozofska fakulteta
Management Group, Ekonomska fakulteta v sodelovanju s podjetjem Competo d.o.o.

 

Več o tem, kaj je hekaton, smo pisali tudi na naši spletni strani – vabljeni k branju.