Kliknite, če ste mladi in še ne zaposleni! [sodeluj v raziskavi]

Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Potrebujemo vašo pomoč. Naša spletna stran v prihodnje pripravlja vsebine o vprašanjih mladih, ki vstopajo na trg dela …


Kaj se dogaja?

Na spletni strani Psihologija dela pripravljamo vsebine o občutkih, skrbeh in vprašanjih, ki se pojavljajo pri mladih ob prehodu na trg dela. Zbrati si želimo mnenja še ne redno zaposlenih mladih o prehodu na trg dela in slišati vprašanja, ki se vam ob tem porajajo.

V kratkem anketnem vprašalniku imate možnost postaviti vprašanja o iskanju zaposlitve, vaših dilemah, pomislekih in podobno.

In potem?

Na vaša vprašanja bodo nato odgovorili različni strokovnjaki iz prakse na področju zaposlovanja in kadrovanja. Odgovori bodo potem v prihajajočih tednih objavljeni na spletni strani psihologijadela.com. To predstavlja edinstveno priložnost, da pridete do odgovorov na vprašanja, ki vas trenutno najbolj pestijo, iz prve roke. Hkrati boste slišali, s čim se soočajo drugi mladi.

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Poleg naše spletne strani nas lahko spremljate na naslednjih socialnih omrežjih, kamor redno postavljamo obvestila o novih vsebinah na psihologijadela.com: