Pes na delovnem mestu? Zakaj pa ne!

V študijskem letu 2015/16 so študentje prvega letnika magistrskega študija psihologije, na Filozofski fakulteti, Univerze v Ljubljani v sodelovanju s študenti oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, na Naravoslovnotehniški fakulteti, Univerze v Ljubljani, pod mentorstvom doc. dr. Eve Boštjančič, izr. prof. dr. Helene Gabrijelčič Tomc in Andreja Učakarja, posneli kratke filme s področja kadrovske psihologije.

Mateja Dolinar, Renata Močnik, Monika Prijatelj, Vita Nicoletti in Katja Kovačič so posnele kratek film z naslovom Pes na delovnem mestu? Zakaj pa ne! Posebna zahvala izr. prof. dr. Heleni Gabrijelčič Tomc, ki je za snemanje posodila svoj kabinet na Naravoslovnotehniški fakulteti.

Ste vedeli, da se praksa prisotnosti psov vse pogosteje uveljavlja v delovnih organizacijah? V kratkem filmu »Pes na delovnem mestu? Zakaj pa ne!« boste izvedeli, katere pozitivne učinke prinaša pasja družba na delovnem mestu in v kakšnih primerih bi lahko prišlo do težav. Izvedeli boste imena nekaterih podjetij, ki v svojih prostorih dovoljujejo pse – tudi v Sloveniji – ter se seznanili z mnenjem slovenskih lastnikov psov, ki so že imeli možnost pripeljati svojega psa na delovno mesto.

Vabljeni k ogledu!