17. evropski kongres psihologije julija v Ljubljani: Vabilo na kongres in Študentski dan

Od 5. do 8. julija 2022 bo v Ljubljani potekal 17. evropski kongres psihologije, v sklopu katerega bodo študentje psihologije Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru 4. julija organizirali Študentski dan (Students’ Day).


Namen Študentskega dne

Študentski dan je odlična priložnost za študente (bio)psihologije in študente, povezane s stroko, da predstavijo svoje raziskovalno delo na enem največjih mednarodnih dogodkov psihologov. Glavna tema letošnjega kongresa je Psychology as the Hub Science: Opportunities & Responsibility, zato vabimo vse študente , da pripravijo in predstavijo članek na temo kongresa (ali katerokoli drugo psihološko temo iz katerekoli psihološke panoge – psihologije dela in organizacije, klinične psihologije, razvojne psihologije, psihologije osebnosti, socialne psihologije, psihološke metodologije, ipd.).

Namen Študentskega dne je omogočiti študentom, da pridobijo najnovejše psihološko znanje in spoznajo kolege z vsega sveta/Evrope, zato so vsi, ki si želijo širiti svoje obzorje, več kot dobrodošli. Poleg predstavitev pa je dan namenjen tudi delavnicam, osrednjim govornikom po izbiri študentov in seveda spoznavanju novih ljudi.

Naslovnica 17. evropskega psihološkega kongresa, ki bo potekal julija 2022 v Ljubljan. (Vir: ECP)

Kratka video predstavitev kongresa

Želite več informacij?

Če se želite prijaviti na Študentski dan, morate izpolniti prijavnico (pozorno preberite navodila).

Za več informacij obiščite našo spletno stran, stran na Facebook-u, Instagram-u ali LinkedIn-u ali pa se obrnite na koordinatorje Študentskega dne.

Več informacij najdete na naših družabnih omrežjih. (Vir: ECP)