Dolgotrajno delo od doma: nasveti za vodje

Čeprav se zdi, da gre bitka z novo epidemijo počasi h koncu, veliko delovnih mest še zmeraj ostaja stacioniranih doma. Prav tako pa so nekatere vodje celo ugotovile, da sploh ni potrebe, da nekateri zaposleni vsak dan opravljajo dolge poti do služb in jim bodo dali možnost, da svoje delo še najprej opravljajo doma. Ključnega pomena je, da se vodje v takih situacijah dobro organizirajo.

Danes zato z vami delimo prispevek mag. Aleša Vičiča, v katerem osvetljuje nekatere psihološke vidike, ki lahko pridejo do izraza v času dela od doma in predlaga nekatere ukrepe. Prispevek je dostopen na povezavi.

Mag. Aleš Vičič je bil več kot 20 let eden vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo športnikov v Sloveniji. V tem času je svetoval več kot 400 slovenskim in tujim športnikom ter trenerjem, od tega 150 vrhunskim in 60 olimpijcem. Ves čas je strokovno znanje delil tudi z ljudmi iz drugih zahtevnih poklicev, sedaj pa je izkušnje v celoti prenesel v poslovni svet in svetuje ključnim kadrom v poslovnem okolju.

Več o njem na: www.poslovni-psiholog.si