Napovedujemo: prvi spletni seminar na naši spletni strani

Avtorstvo prvega spletnega seminarja na psihologijadela.com: Nejc Ašič, Anže Dejak in Andreja Kos

Napovedujemo prvi spletni seminar (angl. webinar) na naši spletni strani – psihologijadela.com z naslovom “Ali znate zgraditi blagovno znamko na družbenih omrežjih?”.

Na naši spletni strani ste do sedaj spoznali že ogromno prispevkov študentk in študentov podiplomskega študija psihologije Filozofske fakultete v Ljubljani. Objavljali smo že tako bloge, kratke filmčke, preglede vprašalnikov, infografike … V študijskem letu 2018/19 pa so študentke in študenti pričeli ustvarjati novo obliko informiranja javnosti z najnovejšimi izsledki s področja psihologije dela: spletni seminar.

WEBINAR_ _ZNATE ZGRADITI BLAGOVNO ZNAMKO NA DRUŽBENIH OMREŽJIH__ (1)
Prvi spletni seminar na spletni strani psihologijadela.com boste lahko premierno videli to soboto, 12. oktobra ob 18.00 na našem FB profilu. Slika: N. Ašič/A. Dejak

Prvi spletni seminar boste lahko premierno videli na Facebook profilu naše spletne strani (@psihologijadela). Objavili ga bomo to soboto, 12. oktobra 2019 ob 18.00. Avtorja in avtorica prvega spletnega seminarja na naši spletni strani bodo ob istem času, ko se bo predvajal prvi spletni seminar, na voljo za vaša vprašanja glede teme seminarja.

webinar_asic_dejak_kos_kadrovska-psihologija-2019_Moment.jpg
V spletnem seminarju boste spoznali, kako graditi blagovno znamo na družbenih omrežjih. Slika: N. Ašič

Seminar bo v osrednjo vlogo postavil pomen gradnje blagovne znamke na družbenih omrežjih. Govora bo o blagovni znamki organizacij in podjetij – kako se naj slednja prezentirajo na družbenih omrežjih. Spoznali boste lahko:

  • zakaj je dandanes gradnja blagovne znamke organizacij na družbenih omrežjih pomembno (v sklopu tega boste spoznali t. i. socialno rekrutiranje preko družbenih omrežjih);
  • na katerih družbenih omrežjih se splača za posamezno organizacijo graditi blagovno znamko;
  • kako graditi blagovno znamko na družbenih omrežjih (nasveti in smernice za objavljanje).

V sklopu seminarja boste lahko prisluhnili pogledom slovenskim študentkam in študentom na pomen gradnje blagovne znamke na družbenih omrežjih. Prav tako pa so avtorji seminarja za nasvete glede gradnje blagovne znamke na družbenih omrežjih povprašali nekaj slovenskih upravljalcev in upravljalk družbenih omrežij.

Vabljeni k spremljanju seminarja v soboto ob 18. uri na našem Facebook profilu. Spletni seminar bo objavljen po premieri na Facebooku tudi na naši spletni strani.