Ali znate zgraditi svojo blagovno znamko na družbenih omrežjih?

Avtorstvo spletnega seminarja: Nejc Ašič, Anže Dejak in Andreja Kos

Nekaj časa nazaj je bil na spletni strani Psihologija dela že objavljen video prispevek o Osebni blagovni znamki in kako z le-to izstopati iz množice. Danes vam predstavljamo gradnjo blagovne znamke na družbenih omrežjih, ki je v današnjem času tako rekoč že nujna.


 

Družbena omrežja, ki so še nedavno v prvi vrsti ponujala povezovanje dolgo izgubljenih in/ali pozabljenih prijateljskih, partnerskih, sorodstvenih, poslovnih idr. vezi, so danes mešanica primesi poslovnega in zasebnega sveta, nečesa povsem svežega in nečesa že skoraj tradicionalnega, preizkušenega. Poleg objav uporabnikov je na njih danes mogoče najti raznolike sponzorirane objave, v katerih so vse pogostejše vsebine s ponudbami za prosta delovna mesta.

Vendar pa je današnji, t.i. milenijski generaciji vse bolj pomembno ne le kaj, ampak tudi kako se določeno delovno mesto ponuja. To pa se v prvi vrsti povezuje z ugledom in blagovno znamko podjetja. Milenijci družbena omrežja vse pogosteje uporabljajo tudi pri iskanju zaposlitve. Podjetja, ki prednosti družbenih omrežij na področju kadrovanja ne izkoristijo uspešno, pa posledično ne nagovorijo mladih, svojih bodočih zaposlenih!

Na tem mestu vam študentka in študenta psihologije želimo ponuditi celovit povzetek ugotovitev aktualnih raziskovalnih dognanj, perspektive slovenskih študentk in študentov (tj. bodočih zaposlenih) in primerov dobrih praks v Sloveniji.

Si torej želite dvigniti ugled svojega podjetja? Vam pridobivanje talentiranega kadra predstavlja izziv in si želite smernic, kako se s tem spopasti? Želite biti drzni in sodobni ter predstaviti sveže ideje današnjemu trgu dela? Vas zanima, kako uspešno graditi svojo blagovno znamko na družbenih omrežjih, ki so dandanes vse bolj pomembna v naših življenjih? Vsekakor ste na pravem mestu! Oglejte si naš spletni seminar (oz. webinar) na temo grajenja blagovne znamke na družbenih omrežjih. Zakaj, kje in kako pa vam lahko predstavljajo vodilna vprašanja, na katera vam skušamo tekom seminarja odgovoriti.